Planen min – oppdatert

 

Generelle formål

Historien har sine egne strenge regler for den “nye generasjonen.” De som er født i dages kulturelle virkelighet har en noe ambivalent oppfattelse av dette. Den eldre generasjonen forferdet over det de oppfatter som “særheter.” Første trinn på pyramiden blir sett på som “dårligere tider, høyere og høyere priser, dummere og dummere tenåringer.” De ønsker å skape et sted for eksponenter av nye ambisjoner og ideer. Nye verdier blir ofte avvist, og deretter utbredt. Målet er å bryte estetiske, sosiale, moralske og politiske tabuer.

 
Ny film

Vårt formål er studioproduksjon og etterproduksjon av opptil ti filmer i året. Den økonomiske krisen har lagt alle håp for statlig støtte av spillefilmdebuter i grus. Høyden av lykke ville være muligheten til å regissere hovedfagsassistenter på såpeoperaer, musikkvideoer, kortfilmer og dokumentarer for gjennomførbare budsjetter.

Som allmennheten har vi tilgang til filmer fra for det meste eldre regissører som tilhører et nettverk som gjør det mulig for dem å fortelle historiene sine på en kontinuerlig basis. I mellomtiden gjentas filmkritikere som mantraer når de analyserer kinoens historie – de beste filmene kommer i begynnelsen av karrieren; men over tid begynner de gamle mesterne tilegne seg kunstnerisk betydning.

Fremtidens håp ligger i den digitale revolusjonen: å ha ditt eget studio, kameraer, og monteringssett. For at en film skal ha verdi, er det imidlertid fremdeles nødvendig med opprør, uforskammethet, kunstnerisk dynamikk og evnen til å forkaste rester av gamle strukturer som gjenspeiler statlig beskyttelse.

Selv den beste skuespilleren og regissøren har liten sjanse til å bygge på slike skjøre fundamenter. Fra hvor kan vi komme frem til scenarier/manuser som garantere et høyt artistisk nivå? Vi fokuserer på vinnerne av manuskonkurranser som nesten aldri har evnen til å gjennomføre sine visjoner. Filmprodusenter og TV-studioer velger fremfor alt det som appellerer til publikum. Bra saker, uten tvil, men ment for et begrenset publikum. Forfattere tildeles arbeidet i manusefasen, men svært sjelden får de faktisk muligheten til å gjennomføre det. Vi foretrekker nisjeprosjekter av svært høy kvalitet fremfor prosjekter av middels kvalitet for et bredt publikum.

Vi har to ytterligere kriterier når vil velger manus:
1. Avantgarde eller eksperimentell avslutning av en dramatisk historie.
2. Historiens universalitet, dens skalerbarhet,og uavhengigheten til opprinnelseslandet.

Det virker å oppstå legitim bekymring dersom en filmgruppe ikke har et budsjett på millioner av pund for hver produksjon. Innebærer ikke dette at et studio anvender tekniske materialer av lav kvalitet? Tvert imot: minimering av produksjonskostnader oppnås ved hjelp av vårt eget produksjonsstudio, lydscene og produksjon-/monteringsbord.
Filmruller er de dyreste elementene i prosessen. Disse kostnadene kan elimineres fullstendig ved hjelp av digital teknologi som tilbyr HD-kameraer som kan ta opp RAW 4K-video.

Eksempler på bruk av Red Epic (HD)-kameraer: “Melancholia” av Lars von Trier
Eksempel på bruk av Arri Alexa (HD)-kameraer, “Pirates of the Caribbean”

 

 

Ny film

Våre hovedmål:
• Projeksjonsverk av høy kunstnerisk eller kognitiv verdi innledes med et profesjonelt foredrag og etterfølges av diskusjon.
• Møter med akademikere, kritikere, filmskapere, kunstnere, fagfolk innen vitenskap. Vi vil arrangere åpne arrangementer for å popularisere verdifullt arbeid og videoinnhold. Hvorfor trenger vi en ny kino i London?
• Fremveksten av et nytt kinoverktøy som kan bruke statistiske standarder, som bare snakker om sosiologiske fenomener, men samtidig også brukes til kvalitetsvurdering.
• Verden produserer et par tusen filmer i året, men i Londons kinosaler og festivaler får vi bare se en liten prosentandel. Hovedstaden får for det meste britiske filmer eller filmer med priser fra internasjonale festivaler som kjent for å skape fortjeneste grunnet aggressive mediekampanjer. I tillegg finnes det ikke lenger dokumentarfilmer, kortfilmer, og kunstfilmer: Folk flest vet ikke en gang at de eksisterer.
• Produksjon av eksklusive merkevarer krever mer tid enn standardprodukter laget for daglig bruk. Kino trenger ikke å være spesielt billig underholdning. Å jobbe hardt med å utvikle din egen og publikums smak er ikke bare er fornuftig; det er spennende.
Å overvinne manglende selvtillit rundt det å være den eneste som ønsker å se mer vanskelige, tvetydige og tankevekkende verk som etterlater seg varige inntrykk er nødvendig og oppmuntrende.

Nytt teater

Vi er et avantgarde teateralternativ preget av en ny tilnærming til drama. Vi er på utkikk etter en ny uttrykksform innen skuespill, scenografi, kreativ skriving, romlige ordninger, samt nye arbeidsmetoder og relasjoner mellom aktører og publikum. Teatret vil innvarsle ukonvensjonelle uttrykksmidler, og by på et nytt og uvanlig repertoar, og vil ikke være stengt for inspirasjon fra fjerne kulturer.

Målet vårt vil være å skape en ny estetikk for teater, og vi søker særlig et ungt publikum. Vi vil legge vekt på media siden de dominerer den moderne verden, og kan ikke ignoreres. Et eksempel på typen tiltak som skal iverksettes av et samtidsteater er innen interaktiv drama der publikum kommuniserer og snakker ved hjelp av smarttelefoner, og kommenterer hva som skjer på små skjermer.

 

 

 

 

Nyutstilling

Målet vårt er å ta sjansen på en annen type form og innhold i samsvar med karusellkulturens filosofi. En gigantisk, nesten “hellig” plass som besøkes av en kunsthistoriker i timen gir ingen mening. Det bør være noe som kjennetegnes av vanhelligelse, og bør la “barbarene” skape en gigantisk kafé/pub blant utstillingene. Andre faktorer vil forbedre dynamikken på stedet med vekselvis skiftende utstillinger en gang i uken – åpen ikke bare for ulike målgrupper, men også for ulike typer forfattere.

Vi har til hensikt å utvikle ideer og smi nye ord, for å vise noe som ennå ikke er kunst, men likevel kan være det. Vi er ikke redde for å bli beskyldt for å være billige. Tvert imot elsker vi å bli latterliggjort og kritisert. Folk har anledning til å kommentere på gjenstander i utstillingene gjennom telefonen og trådløst nettverk. Disse kommentarene vil bli vist på enkle skjermer under de respektive gjenstandene.

Markedsføringsstrategi i form av produktemballasje

En underjordisk beliggenhet er en del av vår søken etter klarhet, annerledeshet og ønsket om å skille oss ut. Dette er nødvendig for identifikasjon. Emballasje bør ta hensyn til kjøperen, fremme behovet om en bestemt vare, skape en visjon for tilfredsstillelse ved besittelse av varen, føre til et kjøp, gi et sted for bruk (utstilling, performance, screening av filmen), sikre tilfredshet, og gjøre kunden overbevist om at han har gjort riktig valg.

Emballasje (først laget i Londons underjordiske kunstsenter) spiller en stadig viktigere rolle takket være forekomsten av impulsive kjøp. Kjøp av denne typen oppstår når emballasjen (opprinnelige plassering) induserer et ikke-planlagt ønske om å kjøpe. Et impulsivt kjøp utføres gjennom tilbakekalling eller visuell motivasjon. Arrangementer i de gamle saltgruvene eller underjordiske rundturer i gamle kjellere under byen har blitt svært populære, og er et godt eksempel. Den underjordiske beliggenheten er også i tråd med den grunnleggende forutsetningen om å være en ny/avantgarde opplevelse: Vi er underjordiske, med andre ord. Kunsten vår hører ennå ikke til overflaten (hovedstrømmen).

Planen min

Denne personen vil betale meg ekstra for studiene mine.
Jeg ønsker å studere på to fakulteter samtidig, ved:

– New York Film Academy (Filmregissering)
– New York Academy of Art (Malerkunst)

Skisse over huset mitt:

Denne personen finnes

Hvem er …?

La oss bygge det mest originale huset

Alt kan være gjennomsiktig.
Vi er omgitt av trær, så ingen kan se oss.

Jeg er helt alene

Ingen har sendt meg e-post.
Ingen har sagt at de leser bloggen.
Ensomhet.

Lykke i provinsen

Et gammelt hus kan gjøre om til noe virkelig vakkert.
Full av lys.

cottagehouse

La oss hvile litt

Vennene mine har to barn og et hus blant trærne.
Huset nedenfor ikke tilhører dem.
men atmosfæren er svært lik.

newidea1

Et hus blant trærne

Våre barn.
To hunder.

En fargerik drøm

Alt må ikke være likt.
Hver enkeltpersons historie er forskjellig.

modern-home-design-and-unique

Jeg har fortsatt troen. Hvem kan forby meg fra å ha det?

Ser du horisonten?
Vi har akkurat så mye kraft.

homedream